torek, 30. avgust 2011

NEOPARKIRIŠČE - PARKIRIŠČE ZA NOSEČNICE

NEOparkirišče za nosečnice
Drage nosečnice!

V družbi Neocelica verjamemo, da bi morala skrb za nosečnice postati širša družbena odgovornost.

Nosečnicam postavljamo v družbi posebno mesto. Počutje nosečnice namreč vpliva na otroka. Zato je v tem času popolna pozornost za zdravje, dobro počutje in počitek še posebej pomembna, tako s strani nosečnice, njenih bližjih in ne nazadnje širše družbe.

S tem namenom je nastal projekt »NEOparkirišče - privilegirano parkirišče za nosečnice«. S partnerjem, spletnim portalom med.over.net, smo pred kratkim nosečnicam omogočili dostop do privilegiranega parkirnega mesta v trgovskem centru EUROPARK v Mariboru, ki se nahaja v tretji etaži prenovljene garažne hiše, tik ob vhodu. Kmalu bodo nosečnice deležne svojega parkirišča tudi v Supernovi v Kopru.
Naš namen je, da nosečnicam prihranimo stres ob iskanju prostega parkirnega mesta,  ne le v vseh večjih trgovskih centrih po Sloveniji, temveč tudi na javnih in drugih parkirnih površinah. Več nosečnosti, manj stresa…;-)

Med 24.8. in 3.9.2011, bo med drugimi aktivnostmi ob praznovanju 11. obletnice EUROPARKA potekal tudi nagradni natečaj »NARIŠI NOSEČNICO«. več...

Ni komentarjev:

Objavite komentar