četrtek, 9. februar 2012

NEOCELICA PODARJA VOZIČEK

Dragi starši!

Matične celice se nahajajo v najrazličnejših tkivih telesa (v kostnem mozgu, periferni krvi, maščobnem tkivu, popkovnični krvi ter tkivu popkovnice…). Najvitalnejše in najmlajše matične celice pa so prisotne prav v popkovnični krvi in tkivu popkovnice in imajo v primerjavi z matičnimi celicami odraslih večjo sposobnost proizvodnje različnih človeških tkiv. Ob porodu lahko te celice pridobimo z nebolečim odvzemom in jih s posebnim postopkom zamrzovanja shranimo za morebitno uporabo v prihodnosti.

Z matičnimi celicami sodobna medicina zdravi že mnoge bolezni (levkemije, anemije, nekatere avtoimune bolezni, celjenje ran po hujših poškodbah…) Najnovejše vrste zdravljenja omogočajo celo vsaditev matičnih celic v osrednje živčevje, kar omogoča zdravljenje cerebralne paralize in multiple skleroze.

Družba Neocelica bodočim staršem omogoča shranjevanje matičnih celic v najsodobnejši banki za shranjevanje matičnih celic v Evropi pri partnerju Cryo-Save. Ponosni smo, da smo do sedaj shranili že več kot 3.500 vzorcev matičnih celic slovenskih otrok in smo ne le prva, temveč hkrati tudi največja zasebna banka shranjevanja matičnih celic pri nas.

Neocelica vam v februarju podarja vrhunski voziček NEONATO Reverso STUD.

Kako do nagrade?
Preprosto! V žrebanju za voziček lahko sodelujejo vsi podpisniki Pogodbe o nudenju storitev (storitev Cryo-Cord+), katerih pogodbo bomo prejeli po pošti ali bo osebno dostavljena na sedež podjetja med 9.2.2012 in 29.2.2012 do 16.00.

POGOJI SODELOVANJA:

V žrebanju lahko sodelujejo:
  • vsi podpisniki Pogodbe o nudenju storite (Cryo-Cord+), katerih pogodbo bomo prejeli po pošti, fax-u, elektronski pošti ali bo osebno dostavljena na sedež podjetja med 9.2.2012 in 29.2.2012 do 16.00 ure.

    POMEMBNO: Vsi tisti, ki pogodbe še niste prejeli, pa želite v žrebanju sodelovati, lahko za naročilo storitve uporabite naš spletni obrazec »Naročilo«. Z odgovorom na naročilo vam bomo s povratno elektronsko pošto v najkrajšem možnem času poslali Pogodbo o nudenju storitev.
  • Žrebanje bo potekalo v četrtek 1.3.2012 ob 10.00 na sedežu podjetja pred dvočlansko komisijo. Nagrajenca bo izžrebal direktor družbe.
  • Nagrajenec bo o nagradi obveščen 1.3.2012 in isti dan objavljen na naši spletni strani.
  • Nagrajenec se zaveže, da bo podal izjavo in nam poslal fotografijo družine, ki jo bomo lahko uporabili v promocijske namene (objava na spletni strani podjetja Neocelica in skupine Cryo-Save ter drugih medijih).
  • Nagrajenec sočasno ne more koristiti ugodnosti drugih akcij.
  • Nagrado nagrajenec prevzame na sedežu podjetja najkasneje do 15.4.2012. Nagrade ni možno zamenjati za denar. Nagrajenec lahko voziček zamenja za drugo otroško opremo iz spletne trgovine www.neonato.si v enaki protivrednosti, najkasneje do 15.4.2012.
  • Organizator akcije »Neocelica podarja voziček« bo nagrajencu skladno z veljavno davčno zakonodajo nagrajencu obračunal akontacijo dohodnine ter izvedel njeno prijavo in plačilo davčnim organom.

    Nagrajenec je zato ob prevzemu nagrade dolžan predložiti davčno številko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar