ponedeljek, 14. november 2011

SPREGOVORIMO O NEPLODNOSTI

Ponosni smo, da smo podporniki tako pomembne in velike akcije, kot je  »Spregovorimo o neplodnosti«, katere glavni organizator je spletni portal medover.net. Vabimo vas, da skupaj pomagamo 15% slovenskim parom spregovoriti o neplodnosti.

V Sloveniji se namreč kar vsak 6. par sooča s težavami z neplodnostjo, na katero mnogokrat vpliva hiter tempo življenja in manjša skrb za zdravje. V močni želji po otroku in hudi stiski, ker ne morejo zanositi, se pari zapirajo vase, doživljajo hude duševne stike, mnogokrat trpi in se na preizkušnji znajde tudi partnerki odnos. Neplodnost je še vedno tabu tema, kar pričajo številne zgodbe. Je bolezen, ki jo pari delijo v najožjem in najbolj intimnem krogu. Žal so posamezniki na tej poti največkrat sami, umaknjeni vase, zato doživljajo hude stiske, ki negativno vplivajo na njih in okolico.

Spletni portal medover.net s kampanjo »Spregovorimo o neplodnosti«  želi osvestiti o pereči ter za posameznika in par izredno težki življenjski preizkušnji, s katero morajo in jo sprejeti.

Več na www.neplodnost.net.

Ni komentarjev:

Objavite komentar