četrtek, 17. november 2011

NEOCELICA IN CRYO-SAVE PODARJATA BREZPLAČNO SHRANITEV

NEOCELICA IN CRYO-SAVE V PRIČAKOVANJU VELIKEGA DOGODKA PODARJATA BREZPLAČNO SHRANITEV

Skupina Cryo-Save, vodilna banka za shranjevanje matičnih celic v Evropi, partner družbe Neocelica, pričakuje prelomni trenutek. Torek, 22.11.2011, bo dan, ko bomo v vsaki od 40 držav, kjer je skupina Cryo-Save prisotna, enemu otroku shranjevanje matičnih celic PODARILI. Tudi pri nas!

Med starši, ki jim ni vseeno, je tudi več kot 3.000 slovenskih, ki so nam v hrambo zaupali matične celice svojih otrok. Visoka številka odraža veliko zaupanje staršev v našo storitev, kot tudi naraščanje zavedanja o pomembnosti shranjevanja matičnih celic novorojenčkov.

V žrebanju za brezplačno shranjevanje matičnih celic lahko sodelujejo vsi podpisniki Pogodbe o nudenju storitev (storitev Cryo-Cord ali Cryo-Cord+), katerih pogodbo bomo prejeli po pošti ali bo osebno dostavljena na sedež podjetja med 16.11.2011 in 22.11.2011 do 16.00 ure.

POGOJI SODELOVANJA:
  • V žrebanju lahko sodelujejo:
    • vsi podpisniki Pogodbe o nudenju storitev (storitev Cryo-Cord ali Cryo-Cord+), katerih pogodbo bomo prejeli po pošti, fax-u, elektronski pošti ali bo osebno dostavljena na sedež podjetja med 16.11.2011 in 22.11.2011 do 16.00 ure

      POMEMBNO: Vsi tisti, ki pogodbe še niste prejeli, pa želite v žrebanju sodelovati, lahko za naročilo storitve uporabite naš spletni obrazec »Naročilo«. Z odgovorom na naročilo vam bomo s povratno elektronsko pošto v najkrajšem možnem času poslali Pogodbo o nudenju storitev.
  • Žrebanje bo potekalo 22.11.2011 ob 16:30 na sedežu podjetja pred dvočlansko komisijo. Nagrajenca bo izžrebal direktor družbe.
  • Nagrajenec bo o nagradi obveščen 23.11.2011 in isti dan objavljen na naši spletni strani.
  • Nagrajenec se zaveže, da bo podal izjavo in nam poslal fotografijo družine, ki jo bomo lahko uporabili v promocijske namene (objava na spletni strani podjetja Neocelica in skupine Cryo-Save ter drugih medijih).
  • Nagrajenec sočasno ne more koristiti ugodnosti drugih akcij.

Ni komentarjev:

Objavite komentar