sreda, 17. junij 2015

PRAZNUJTE Z NAMI: NEOCELICA PODARJA BREZPLAČNO HRAMBO

Že deveto leto družba Neocelica, kot prvi slovenski ponudnik shranjevanja matičnih celic, ozavešča slovensko javnost o možnosti, pomenu in koristih shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice. Za zdravje v prihodnosti.

Ponosni smo, da smo do sedaj shranili že več kot 5.500 vzorcev matičnih celic slovenskih otrok, kar nas uvršča na prvo mesto med ponudniki v Sloveniji. Število shranjenih vzorcev odraža veliko zaupanje staršev v našo storitev, kot tudi naraščanje zavedanja o pomembnosti shranjevanja matičnih celic novorojenčkov.

Ob praznovanju našega mejnika – 5555 shranjenih vzorcev matičnih celic slovenskih otrok – bomo med vsemi starši, ki se boste med 15.6.2015 in 15.7.2015, odločili za shranitev matičnih celic vašega novorojenčka pri nas, 16.7.2015 izžrebali par, ki bo prejel brezplačno shranitev matičnih celic.

POGOJI SODELOVANJA:

V žrebanju lahko sodelujejo:
  • vsi podpisniki Pogodbe o nudenju storitev (storitev Cryo-Cord ali Cryo-Cord+), katerih pogodbo bomo prejeli po pošti, fax-u, elektronski pošti ali bo osebno dostavljena na sedež podjetja med 15.6.2015 in 15.7.2015 do 16.00 ure
POMEMBNO: Vsi tisti, ki pogodbe še niste prejeli, pa želite v žrebanju sodelovati, lahko za naročilo storitve uporabite naš spletni obrazec »Naročilo«. Z odgovorom na naročilo vam bomo s povratno elektronsko pošto v najkrajšem možnem času poslali Pogodbo o nudenju storitev.
  • Žrebanje bo potekalo 16.7.2015 ob 12:00 na sedežu podjetja pred dvočlansko komisijo. Nagrajenca bo izžrebal direktor družbe.
  • Nagrajenec bo o nagradi obveščen 16.7.2015 in isti dan objavljen na naši spletni strani.
  • Nagrajenec se zaveže, da bo podal izjavo in nam poslal fotografijo družine, ki jo bomo lahko uporabili v promocijske namene (objava na spletni strani podjetja Neocelica in skupine Cryo-Save ter drugih medijih).
  • Nagrajenec sočasno ne more koristiti ugodnosti drugih akcij.

Ni komentarjev:

Objavite komentar